Инфо

19. јул 2018.19. јул 2018.
ТРИДЕСЕТ ГОДИНА ОД ОСНИВАЊА ПОГРЕБНЕ АГЕНЦИЈЕ “ХАД”

ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА

Најповољнију и комплетну услугу на једном месту прати дугогодишњи рад, квалитет, одговорност и поверење
Специјализована агенција погребне опреме “ХАД ”, која се налази у улици Војводе Мишића 19, ове године прославља 30 година од оснивања. Једна од ретких фирми са завидном традицијом, основана је 1988. године у Шапцу. У то време, Хад је била прва фирма ове делатности у Шапцу, а основао је Александар Васић. Убрзо су се у посао укуључли и његов отац Драгутин Васке Васић и брат Зоран Васић.
Улога Драгутина Васића, била је више него значајна, а његова визит карта са слоганом “Два брата и тата” била је прва у Шапцу.
- Драгутин је неретко говорио да овај посао треба да посматрамо као хуманитарни рад, објашњавајући да је људима којима су наше услуге потребне тешко, те их треба поштедети размишљања о организацији. Ми смо ту да преузмемо све и олакшамо им колико можемо ситуацију у којој се налазе – истиче Зоран Васић, власник фирме.
Породична фирма, почевши од скромне понуде погребне опреме, асортиман је ширила идући у корак са временом и захтевима клијената. Дугогодишњи рад запослених у Хад-у доказује завидна лојалност и професионалност.
Ширећи понуду, породица Васић, временом је отворила цвећару “Бели божур” и печењару “Миа Белла”, како би клијентима било на располагању све на једном месту. Комплетна и најповољнија услуга, суграђанима је на располагању двадесетичетири часа, а дугогодишња традиција доказује квалитет, одговорност и поверење.
- Бавимо се пословима везаним за организацију сахрана, обезбеђивањем термина сахрана на изабраном гробљу, кремацијом и есхумацијом, продајом комплентне погребне опреме, опремањем покојника, као и превозом покојника у земљи и иностранству возилима марке “Мерцедес”. Такође, суграђанима су на располагању и услуге прибављања потребне докуменатције, израда читуља и умрлица, организовање даћа и помена, израда букета, венаца, суза и икебана, комплетна администрација и кетеринг (сервирање и послуживање хране и пића за сахране и помене) – наводи Зоран Васић.
У сусрет јубијелу купцима су ове године обезбеђене погодности и попусти у шта спадају бесплатна сала за сахране, бесплатан превоз до 50 км, плаћање преко ПИО фонда чековима и картицама банке “Интеса” до шест месечних рата, сарадња са фирмама и синдикатима, као и попуст при готовинском плаћању.

К.Ј.

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa