Инфо

19. јул 2018.19. јул 2018.
ТРЕЋИ У СРБИЈИ
ВАТЕРПОЛО - МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ

ТРЕЋИ У СРБИЈИ

Не, није у питању “бајата” информација, није грешка, није подсећање, ово је ново велико достигнуће. Да, сениори ВК “Шабац” су трећи у Србији, место у самом врху потврдили су почетком прошлог месеца, но истим нумеричким епитетом могу да се похвале, истовремено, младе и велике наде овдашњег ватерпола, дечаци рођени 2007. и 2008. године.
Пре неколико недеља су на полуфиналном турниру освојили другу позицију, приказали најлепши ватерполо и обезбедили место на финалном турниру за шампиона Србије. Спремали су се без притиска, само у жељи да остану верни себи и свом принципу поделе одговорности и једнаке расподеле терета утакмице. Успели су у томе, али и настојању да побеђују. У четири меча, изгубили су само једном, док су три пута славили. Екипу су предводили тренери Немања Личанин и Мирослав Петровић.
-Од повратка ватерпола у Шабац наш циљ је да ојачамо школу, да млађе категорије буду наша снага и база успеха ВК “Шабац”. Ово је генерација која много обећава, која има потенцијал за највише. Таленат је једно, но они постижу много захваљујући преданошћу, раду, другарству и сматрамо да ће и у годинама које следе бити у врху свог узраста, а ускоро и снага сениорских победа - истичу у клубу.
Шапчани су најпре у групи доминантно победили “Наис” 9:3 и “Бечеј”13:4, а у одличном мечу поражени су од “Партизана” 7:4. Друго место донело је дуел за бронзу у коме су наши “делфини” победили “Војводину”6:5. Шампион је “Земун”.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa