Инфо

7. април 2011.7. апр 2011.
ВЕЋЕ ОПШТИНЕ КОЦЕЉЕВА, БИБЛИОТЕКА, ЈКП “ПРОГРЕС“

КУЛТУРА У ЦЕНТРУ

Говорећи о прошлогодишњем раду директор ове установе Небојша Остојић истакао је да је библиотека упркос веома тешкој години успела да испуни план и програм.
- У библиотеци су се дешавале веома ружне ствари. Али ми немамо дуговања. Нисмо ни у плусу ни у минусу- рекао је Остојић који је искористио прилику да упозна општинско веће са чињеницом да су истражне радње против некадашњег шефа рачуноводства Ђорђа Нешића због злоупотребе службеног положаја спроведене. Према његовим речима Нешић је оштетио ову установу за скоро пола милиона динара, јер је новац намењен за доприносе запослених уплаћивао на свој конто.
- Поред тога и против библиотеке је покренут прекршајни поступак од стране пореске управе због тога што новац није уплаћен, а њих не занима где је он завршио - истакао је директор који је додао да је у овогодишњи програм рада поводом веома значајних јубилеја накнадно уврштено штампање монографије цркве коцељевачке и публикација о одбојкашком клубу „Тамнава“, као и манифестација Ноћ музеја.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa