Инфо

26. јул 2018.26. јул 2018.
БЕНД “СЛОНЗ”

БЕНД “СЛОНЗ”

Шабачки бенд “Слонз” издао је први албум под називом “Лепота у глави”. Првенац чини осам песама, а издавачка кућа је “РНР рецордс Београд”. Албум ће се ускоро наћи на порталима и сајтовима, а млади музичари са узбуђењем чекају реакције слушаоца.
- На Демофесту смо имали сјајну промоцију албума и пресс конференцију. Све је било на врхунском нивоу, као и свирка пред 10.000 људи у Бањалуци. Тамо нас за разлику од већине Шапчана, већ препознају – истиче Боривоје Тошић и уз смех додаје да су већ почели да се осећају као звезде.
-Било је феноменално чути публику како са нама певају “Аутомобил” и препознају наше песме. Нажалост, идаље нисмо "довољно афирмисани" да свирамо на ШЛФ-у, као и остали Шабачки бендови, али и то ће се променити – додаје Тошић.
Да су као звезде и прихваћени у Бањалуци, доказ је коментар објављен након њихове свирке, на официјалном порталу Демофеста.
“Чим је са бине затреперио први риф, било је јасно зашто је баш Никола Мијаиловић прошле године кући отишао као најбољи гитариста фестивала. Како и доликује, Слонз је бањалучкој публици представио албум првенац “Лепота у глави”, али и ствари које нису нашле своје место на њему, али којима је, свакако, место било на бини Демофеста”
Амбизиозни музичари планирају у септембру промоцију албума у Хрватској и Словенији. У току је припрема спота.

К.Ј.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa