Инфо

26. јул 2018.26. јул 2018.
НАЈАВА: МАСОВНо ИЗВОЂЕЊЕ СКЛЕКОВА

Гинис стиже у шабац

Циљ организатора је да у нашем граду 1.800 људи правилно ради склекове један минут
Шабац ће покушати да се упише у Гинисову књигу рекорда. “Европски центар за екологију” организује најбројније истовремено извођење склекова. Сусрет је заказан 8. септембра на стадиону Мачве.
Важећи рекорд поставило је 1.645 људи у Уједињеним Арапским Емиратима прошле године. Циљ организатора је да у Шапцу 1.800 људи правилно ради склекове један минут. Да би се овај успех постигао неопходно је да се пријави око 2.000 људи.
- Апелујемо на све који желе да буду Гинисови рекордери да се пријаве. Сваком ко се пријави биће урађена картица уз коју ће моћи да учествују. Такође су нам потребни и контролори, на сваких 50 такмичара по један. То могу бити наставници физичког или тренери и позивамо и њих да се пријаве, као и волонтере. Пре самог догађаја организоваћемо и два отворена тренинга у августу - навео је координатор догађаја Бранко Митровић.
Пријављивање је једноствано. На Фејсбук страници “Шабац за Гиниса” или на имејл eu.cen.eco@gmail.com довољно је оставити име презиме и број телефона због контакта. М. М.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa