Инфо

2. август 2018.2. авг 2018.
Први плеф оф кораци
РУКОМЕТ Медицинар почиње припреме

Први плеф оф кораци

Вечерас стартују припреме Медицинара - Тим значајно измењен, не и амбиције - Уз првотимке раде и млађе категорије - Циљ је плеј оф
У протеклих неколико месеци догодиле су се промене на свим нивоима Женског рукометног клуба Медицинар. Како су се догађале, тако су и биле главна тема финалисте Купа Србије и шампиона у сезони 2016/17. Ипак, више то неће бити главна тема јер од вечерас почињу припреме сениорки и уигравање за нову сезону. Када се преселимо на паркет, нови је стручни штаб, нови тренер, много нових играчица, после шест сезона капитенска трака мења власника, што довољно говори колико су припреме важне јер је неопходно све ускладити. Плеј оф је овосезонски циљ, а да би се достигао, нема места за киксеве и уигравање током првенства.
Играчке измене су велике. Нема више у екипи: Ане Радовић (завршила каријеру и посветила се улози спортског директора), Сузане Ћубеле, Александре Стаменић, Александре Станисављевић, Данице Стојиљковић, а да их одмене имају задатак придошлице: Александра Бакша, Тамара Симоновић, Јелена Булатовић, Марина Рашић, Оливера Вукчевић, Срна Сукур. Играчице са најдужим стажом у клубу, Јована Перић (нова капитенка), Дуња Враголић, Јована Милошевић, Александра Ручнов биће на располагању новом тренеру Сандри Колаковић. Са сениоркама ће радити и младе играчице из клупске школе, рођене између 2002. и 2004. године.
Комплетне припреме ће бити спроведене у Шапцу, а лига стартује, највероватније, последње недеље септембра.

Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa