Инфо

9. август 2018.9. авг 2018.
Издали сте Косово
ЧЛАНОВИ И СИМПАТИЗЕРИ СНС ПСОВКАМА И УВРЕДАМА ДОЧЕКАЛИ ПРЕДСТАВНИКЕ САВЕЗА ЗА СРБИЈУ

Издали сте Косово

Чланови и симпатизери Српске напредне странке окупили су се испред Шабачког позоришта у среду увече како би исказали своје незадовољство због окупљања представника оснивача Савеза за Србију
Испред позоришта је било око 30 присталица СНС који су учеснике скупа, али и присталице Савеза за Србију, дочекали виком, увредама, и псовкама. Један од оснивача Савеза Драган Ђилас, дошао је у позориште нешто раније, тако да се напредњаци још нису окупили у већем броју, али дочекали су га повици - лопове, лопове, док су Вук Јеремић и Бошко Обрадовић прошли за нијансу горе. Једна од апсурднијих ситуација је забележена када су напредњаци викали лидеру Двери Бошку Обрадовићу - Издао си Косово.
Како су се окупљали, тако је расло и незадовољство напредњака, и ситуација је претила да ће измаћи контроли. Срећом до већих инцидената није дошло, ако изузмемо кошкање два мушкарца и наводног пребијања Александре Крстић, функционерке СНС из Владимираца.

Крстић је, према њеним речима, ударила особа из пратње лидера Двери, које, како смо истраживали, нико није видео нити забележио камерама или мобилним телефонима, а било их је на десетине. На снимку Тањуга јасно се види да Обрадовић са неколико својих људи улази у позориште без икаквих већих проблема и задржавања, изузев ситуације у којој је један од присталица СНС са црном мајицом ударио с леђа једног од људи из пратње лидера Двери. На том снимку се јасно види и Александра Крстић која веома гласно псује и вређа опозиционаре са раздаљине, док се у следећем кадру она држи за врат и прича како је нападнута.
Њој је указана помоћ, појавила се и њена слика са медицинском крагном у болници, али и реакција једног запосленог из Болнице који је написао да је она пацијенткиња проглашена за пацијанета највишег приоритета и да је такво наређење стигло из СНС. За то време, према речима тог здравственог радника, други пацијент са раном од ножа морао је да чека.
Одмах је уследила реакција медија блиских власти, који су обавестили јавност да су људи из обезбеђења пребили недужну жену. Касније се појавила информација да су њу пребили чланови обезбеђења Ђиласа, Јеремића и Обрадовића који су, да подсетимо, у различитим интервалима пристизали у наш град.
Најпре је саопштено да је Крстић том приликом задобила лакше телесне повреде, а касније и потрес мозга. Потрес мозга, иначе спада у тешку телесну повреду.
Чим су се представници Савеза окупили и ушли у салу Шабачког позоришта, присталице СНС су се разишли.


Момци из аудија координисали акцијом
Александра Крстић је, иначе, референт за односе са јавношћу општине Владимирци и функционерка СНС. Поред ње, на овом скупу су се посебно искали и један момак у жутој мајици са веома агресивним наступом, као и извесни господин који је носио црну кожну јакну са натписом - Харли Дејвидсон. Целом акцијом су, иначе, координисали два момка која су била смештена у црном аудију који је био паркиран код зграде Суда. Та два момка су стално били на вези са мобилним телефонима, а многи су их препознали као људе који су били ангажовани у кампањи СНС за изборе у Месној заједници Мајур пре три године.


Н. К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa