Инфо

9. август 2018.9. авг 2018.
Конкурс за подмлађивање
Шабачко позориште

Конкурс за подмлађивање

“Тражимо десет до петнаест младих људи из Шапца који су заинтересовани за културу, позориште, јавни наступ, маркетинг и промоцију. Они ће бити наши сарадници на креирању рапертоара “
Милена Миња Богавац драматуршкиња и нова директорка Шабачког позоришта, заједно са младим глумцима и глумицама из ансамбла, отворила је јавни конкурс за подмлађивање позоришта. Сви заинтересовани млади од 16 до 26 година могу се попунити онлајн пријаву на фејсбук, инстаграм или твитер профилу Шабачког позоришта до 13. августа. Аутори најзанимљивијих пријава биће позвани на аудицију у пробну салу позоришта.
- Отварамо конкурс за прву генерацију младих људи који ће постати чланови Омладинског клуба Шабачког позоришта. Оно што заправо тражимо је десет до петнаест младих људи из Шапца који су заинтересовани за културу, позориште, јавни наступ, маркетинг и промоцију. Они ће добити стални простор у нашем позоришту и могућност да реализују радионице које сами одаберу и биће наши сарадници на креирању репертоара и смишљању нових идеја, као и помагању у промоцији и организацији програма позоришта. Концепт Омладинског клуба је такав да свако радио оно што га занима и у чему је добар. Позивамо све младе људе да нам се придруже. Биће као мало стипендирање младих људи. Они долазе као волонтери. Није поента да превише профитирамо од њихове радне снаге, него да долазе људи и да се друже, едукују и да нам помогну да комуницирамо са заједницом боље - навела је директорка Шабачког позоришта Милена Миња Богавац.
Младима који постану чланови клуба нуде знање, искуство, помоћ у професионалној оријетнацији, прилику да се друже и раде у позоришту, као и да добију специјалне пропуснице за програме позоришта. Планирано је да буду организоване радионице, предавања, трибине и пројекције филмова само за чланове и чланице клуба, на тај начин млади ће стећи вештине кључне за позориште, јавни наступ, организацију и ПР. Добиће прилику да организују програме које сами осмисле, као и простор за креативни рад и дружење са вршњацима.

М. Ж.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa