Инфо

16. август 2018.16. авг 2018.
НОВИ  КОНТЕЈНЕРИ НА МЕТИ  НЕОДГОВОРНИХ
ЈКП “СТАРИ ГРАД”

НОВИ КОНТЕЈНЕРИ НА МЕТИ НЕОДГОВОРНИХ

Неколико нових контејнера које је Јавно - комунално предузеће Стари град, поставило у централним градским улицама у Шапцу, оштећено је током ноћи између петка и суботе, а један је и потпуно изгорео. Реч је о пластичном контејнеру који се налази у улици Цара Душана.
Како незванично сазнајемо, ради се највероватније о организованој акцији, а очевици тврде да је реч о групи млађих мушких особа. Ватрогасне екипе два пута су у току ноћи излазиле на терен и гасиле запаљене контејнере, на неколико локација у граду, како би спречиле могуће ширење пожара. Остали контејнери претрпели су мања оштећења, док је онај у улици Цара Душана, потпуно уништен.
Овим поводом огласили су се надлежни из Јавно комуналног предузећа „Стари град“, који су крајем прошле недље спровели акцију замене старих и оштећених контејнера за нове, у циљу да Шабац буде лепши и чистији град.
-Сваки контејнер кошта 200 евра, односно око 25. 000 динара и купљени су средствима које грађани уплаћују нашем предузећу - каже руководилац Сектора градске чистоће Зоран Дамњановић. Он додаје да су, до сада купили 70 контејнера за замену старих, а потребно је око 250 за подручје града.
-Срамно је да људи то раде и да после само два дана пале и уништавају контејнере. Та средства су буквално бачена, а коштају све наше грађане, комунално предузеће и град Шабац.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa