Инфо

16. август 2018.16. авг 2018.
НАПУШТЕНЕ КУЋЕ, ЛЕГЛО ЗМИЈА,  НАРКОМАНА...
ТРАГОМ ПИСМА ЖИТЕЉА ЦЕРСКЕ УЛИЦЕ У
МАЧВАНСКОМ ПРЊАВОРУ

НАПУШТЕНЕ КУЋЕ, ЛЕГЛО ЗМИЈА, НАРКОМАНА...

2018. године дужни да исеку и уклоне дрвеће, шибље и друго растиње, које се налази на земљишту поред некатегорисаних путева, учинило се грађанима Церске улице у Мачванском Прњавору, као “мртво слово на папиру”, Одељења за инспекцијске и комунално стамбене послове градске управе, града Шапца.
Наиме, на средини Церске улице, која се налази у близини центра села и цркве, има неколико напуштених кућа са двориштима. Проћи поред њих личи им на најгори хорор сан ( дрвеће, шибље, коров, почели су да освајају и средину пута, а против тога нико ништа не предузима), пишу грађани. Сведоче да су на једном од запуштених плацева видели змије, псе луталице, али и више непознатих људи, тамније пути. У близини је и ромско насеље. Прича се да је ту смештено 200 рома. Неки су стални становници, други у пролазу, сврате пречицом према Петковици.
У међуградском превозу, све више је могуће видети мигранте, који путују према Лозници, Бањи Ковиљачи, Лешници.
Део улице, где шибље расте, малтене посред пута, плаши највише жене и децу, који туда често пролазе. Није свеједно ни старијим пролазницима, који се касније, ноћу враћају са посла или првим јутарњим аутобусом иду на посао.
Случај је пријављиван полицији, а они су их упућивали на инспекцијско-комуналну службу. Револтирани, још чекају решење!

Љ.Ђ.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa