Инфо

16. август 2018.16. авг 2018.
Кривина у огледалу

Порто Карас

Ово мало времена што је преостало за летовање, добро размислите да ли је паметно да искористите на неки одмор из снова. Постоји реална опасност да вас комшије, разноразни доктори, сервирке и ко све не још, прогласи неким ко је издао Косово, а онда побегао на море.
Тако се нешто управо догађа у Србији. Свако ко разговара са Хашимом Тачијем, или подржава владу Рамуша Харадинаја је истински борац за Србе на Косову и улаже натчовечанске напоре да спаси шта се спасити може, а они који иду на летовање, е ти су издали Косово. Тако су сада највеће издајице и људи који су продали Косово – Драган Ђилас, Вук Јеремић и Бошко Обрадовић. Прворођени их је дочастио и традиционалним надимком – кретени. Ево, нека ми нико не замери, мене живо занима да ми неко објасни како је Ђилас као градоначелник Београда издао Косово, или Јеремић који је био министар иностраних послова. Нико од њих двојице укључујући и Обрадовића, који тек није имао везе са целом овом причом од пре десет и више година, није потписао Кумановски споразум, као ни Бриселски, нити је на себе преузео обавезу да се укину српске тзв. паралелне институције на Косову и Метохији. Да подсетим докторе и сервирке, за време претходне власти, до 2012. године, локални избори на Косову и Метохије где већински живе Срби организовани су по Законима наше државе, а не „имагинарне и непостојеће државе Косово“. На северу и у енклавама су постојале српске институције, а парафом на Бриселски споразум су укинуте.
Прворођени са својим хордама, ниједног тренутка не каже ни реч за све оне одговорне за изгубљена четири рата од 1992. до 1999. године, за повлачење војске са Косова, стварни губитак територија на којима су вековима била српска огњишта. Како да су за то криви и одговорни један градоначелник, шеф дипломатије и тадашњи професор српској језика у школи? Паметном доста, али не и докторима и сервиркама. За њих нема већих крволока, криваца и изјадника. У ту групу сада спада и громада од човека у сваком смислу – игуман манастира Високи Дечани Сава Јањић. И њему цртају доктори и сервирке мету, као ономад Оливеру Ивановићу.
Елем, смета им што је Ђилас са децом на мору у Порто Карасу, а претходно је издао Косово. Занимљиво је, међутим, да је у том истом Порто Карасу на летовању и шеф кабинета нашег Прворођеног, неколико секретара градске управе Београда, а да су у том истом Порто Карасу прошлог лета летовали мама, тата, и бата Прворођеног. Ако је Ђилас богати лопов који је паре за скупо летовање стекао крађом од грађана Србије, одакле овој часној и поштеној екипи лова за тај исти Порто Карас? А, да, они нису издали и продали Косово. Њих је на летовање послала небеска Србија. Њима је летовање омогућила свакодневна лавовска борба да се сачува шта год може на Косову, макар то био и један метар.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa