Инфо

20. септембар 2018.20. сеп 2018.
ОЗБИЉНИ И МОТИВИШУЋИ ИЗАЗОВИ
РАДНИЧКИ И МАЧВА ПРЕД ДОМАЋИМ НАВИЈАЧИМА

ОЗБИЉНИ И МОТИВИШУЋИ ИЗАЗОВИ

Шапчани и Богатинци, после првих пораза ове сезоне, желе нове бодове. Богатић је вероватно фаворит против “Стобекса”, док у Шабац стиже екипа без пораза која важи за најозбиљнијег кандидата за виши ранг
После сласти победа, задовољства ремијима у гостима, дошло је време и за прве горке укусе пораза Шапчана и Богатинаца. С по четири гола у мрежи испратили су их у Лешници и Крупњу, но још су при врху овдашњи тимова, а увећање салда желе већ за викенд.
Онима који слабије познају географију, локација села Врело није тачно позната, но када се каже да је из тог села родом Немања Матић, наш репрезентативац, одмах говоримо о национално познатом месту. Као и “Раднички” и екипа “Врело Спорт” протекле сезоне је ушла у зонски ранг, но услови у којима раде и финансијска стабилност клуба дали су велику потпору за врхунске амбиције и у вишем рангу. Од старта су сврстани међу фаворите за Српску лигу “Запад”, а они нису оповргавали тврдње, иако нису ни јасно рекли да им је циљ виши ранг. Викенд пред нама доноси у Шабац гостовање екипе која нема пораз у прва четири кола. Рибница и Ваљево су рутиснки савладане у Врелу, а освојен је и вредан бод на гостовању лидеру у Брезовици. Једини, рецимо кикс, био је реми у Љигу, али далеко од тога да је “Спартак” лак ривал.
Иако долазе јаки гости, “Раднички шабачки” се не одриче победничких амбиција. Како истичу у клубу, победа је увек циљ, а посебно на домаћем терену. Пре свега лоша игра у наставку “црвене” из Шапца је коштала пораза у Лешнци, но свакако да је јак ривал, реалан епитет дербија и све већа подршка са трибина, мотив за “Раднички” да пружи добру игру, гледаоци уживају, а сви се надају и употпуњавању уживања кроз бодове.
“Мачва” је одиграла слабо у Крупњу и изабраници тренера Баљака треба што пре да забораве тај меч, ништа ту није било за памћење. Ипак, сада им у госте стиже противник по мери, искусан зонаш, солидан тим, али и екипа која може да се савлада, “Раднички Стобекс”. Противници “Мачве” су слабо стартовали. Изгубили су у Љигу, играли нерешено са Ваљевцима, потом изгубили у Шапцу, али су се повратили после победе над “Задругаром” и бодови им значе бег из опасне зоне. Богатић очекује победу, гости су растерећени, потенцијал за добар меч је свакако ту. Оба меча стартују од 15:30 у суботу, 22. септембра.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa