Инфо

20. септембар 2018.20. сеп 2018.
Изгласано, урађено
ШТИТАР

Изгласано, урађено

Радови на амбуланти, шљунчење путева, саобраћајница Штитар- Табановић у Штитару, који су били изгласани на референдуму прошле године су завршени. Протекле седмице, представници Градске управе присуствовали су завршним радовима стазе код обилазног пута. Стаза је дужине 300 метара. За извођење ових радова предвиђено је око 400.000 динара.
Предсеник МЗ “Штитар” Душан Туфегџић рекао је да је део Штитара код обилазног пута битан јер је он већ дужи низ година одсечен од центра Штитара.
- Радимо на пројектима да бисмо овај део Штитара везали поново за Штитар, јер је одсечен од центра града. Деци је лакше да иду у школу у Мајур, а такође им је мајурска амбуланта ближа. Радићемо стазе које су потребне, пут према центру Штитара и планирамо да издејствујемо да у школи буде само једна смена. Деца ће тако имати интерес да иду у штитарску школу. Ова стаза је само почетак. Битно је да створимо услове како би људи из овог дела поново били у Штитару - навео је Душан Туфегџић.
Милан Васић, директор ЈП “Инфраструктура” истакао је да је ово један од референдума на ком је изласност била велика.
- Више од шест стотина мештана Штитара је изашло и предложило ове предлоге. Врло брзо смо то завршили и сада очекујемо нове – истакао је Милан Васић.
К.Ј.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa