Инфо

27. септембар 2018.27. сеп 2018.
ТРЕЋА СЕЗОНА ЕМИСИЈЕ „ДОБАР, ЛОШ, ЗАО“ ОД ПЕТКА НА ТВ ШАБАЦ

#izVucicemose

После тромесечне паузе, никада дуже у новијој историји, први српски политички истерн - Добар, лош, зао, враћа се на мале екране сутра, у петак 28.09.
Ауторски тандем који је до сада одрадио 58 епизода Марко Видојковић и Ненад Кулачин спремно дочекује прву епизоду у трећој сезони. За слоган сезоне изабрали су хаштаг - #izVucicemose који сам по себи довољно говори.
- Хоћемо једног дана, сигурно, али када, видећемо. Извући ћемо се из овог пакла, а до тада нема повлачења и нема предаје - каже Видојковић за Глас Подриња.
Током лета било је доста материјала, али аутори кажу да се на прошлост неће освртати.
- Немојте да сумњате да материјала неће бити. Њега је на сваком кораку, попут свињских папака и летећих аутомобила - додао је Кулачин.
Како су нам рекли, прва епизода биће права „издајничка и страноплаћеничка“, пошто им у госте долазе Рада и Мома Трајковић са Косова и Метохије. У првој епизоди новог серијала биће речи и о томе како је важно учествовати, а не победити, где нам се то заденуо градоначелник Београда, шта то докони председник планира да ради... Стални члан ове веселе екипе магарац Сима припремио је и свој кутак.
За ову сезону је припремљена и нова шпица, а емисија наставља свој живот на Телевизији Шабац сваког петка од 20.05 сати, као и на ТВ Наша.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa