Инфо

27. септембар 2018.27. сеп 2018.
ГОСТОВАЊЕ НА НЕУТРАЛНОМ ТЕРЕНУ
МАЧВА ПРЕД МЕЧ ПРОТИВ НОВАЈЛИЈЕ “ФЕЊЕРАША”

ГОСТОВАЊЕ НА НЕУТРАЛНОМ ТЕРЕНУ

Нема повољније прилике да се лош низ прекине него меч против најслабијег тима лига, чак и када је гостовање у питању. Врањанци, осим кукања њиховог тренера после сваког кола и вечитих претњи, ничим нису показали квалитет за Супер лигу Србије
ДИНАМО је изненадило многе пласманом у Супер лигу, али изгледа да су изненадили и себе. “Жути” из Врања, показају досадашњи резултати, нису тим за елиту, но из кола у коло све чвршће држе лидерску позицију у другим областима, конкретно две, броју јавних жалби на суђење и истицању “завере” против њих, односно броју претњи да ће иступити из лиге “ако сметају”. Тренер (и све друго у клубу) Драган Антић води екипу која има најмање бодова, најмање постигнутих (2, један са 11 метара) и највише примљених (17) голова, но то га не спречава да често после пораза истиче “крађу” судија, срамотно суђење и да “понуди иступање, ако сметају”. Тим чине играчи из Прве лиге који су ДИНАМО и увели у највиши ранг, појачани Тасићем, Јовановићем, Пропадалом, Станојевићем, Лакићем (играчима са искуством Супер лиге) и на позајмици из МАЧВЕ Ђуришићем. Лидери екипе су странци Сурака (уз Дмитровића једини стрелац ове сезоне) и Онимиси, дефанзивац Вукајловић и голман Ђурић. Уз то, представљају Врање, али су домаћини у Сурдулици, те чак немају ни прави домаћи терен као “кец из рукава”. Освојили су три бода, руку на срце, против ЗЕМУНА, екипе која је из Шапца однела бодове, можда заслужили још који бод, али далеко су од конкурентности у лиги.
МАЧВА је сигурно очекивала више од нуле у дуелима са ЗЕМУНОМ и РАДОМ, али још је на табели све у реду, но победа у Сурдулици поново враћа клуб у горњи део, а неуспех неће толико кварити стање на лествици, колико ће забринути пораз од слабог ривала. Домаћи сигурно траже и виде своју шансу, но Шапчани не смеју дуго да им дају наду. Далеко бољи тим је већ побеђен у Сурдулици. Меч је заказан за недељу од 19 часова.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa