Инфо

27. септембар 2018.27. сеп 2018.
Вожња ведрог расположења
БИЦИКЛИЈАДА КРОЗ МАЧВУ 2018.

Вожња ведрог расположења

Прошле недеље, по пети пут ( обог пута самостално ) у организацији Еколошко-едукативног центра Богатић и Општинског Одбора Зелених, ове локалне самоуправе, подршку и помоћ Културно-образовног центра Богатић, као и више спонзора, одржана је манифестације “Бициклом кроз Мачву”. Старт и циљ ове спортско-рекреативне манифестације био је на платоу испред основне школе у Богатићу.
Позиву организатора одазвало се више десетина бициклиста из свих села општине Богатић, Голубинаца, Старе Пазове, Осечине, Шапца, Обреновца...
Вожено је укупно 34 километра, кроз Богатић, Мачвански Метковић, Белотић и Дубље. Краћа пауза за одмор и ручак била је у Етно селу “Мачвански конак” у Мачванском Метковићу.
- Циљ манифестације, коју ће мо и у будуће самостално организовати је промоција здравог стила живота. Жеља је да одговорнима скренемо пажњу на потребу изградње, бар једне бициклистичке стазе,где би љубитељи ових двоточкаша могли да искажу своје вештине. Циљ је и укључење што већег броја грађана, јер вожња бицикла доприноси њиховом бољем здрављу, каже Владимир Ристић у име организатора.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa