Инфо

4. октобар 2018.4. окт 2018.
ЈЕДАН НОВИ ТИМ
ПОЧЕТАК СЕЗОНЕ ЗА МЕДИЦИНАР

ЈЕДАН НОВИ ТИМ

Нешто дужа пауза у српском женском рукомету је окончана и већ за два дана стартује ново издање Супер лиге. Шабачки МЕДИЦИНАР, шампион из сезоне 2016/17. двоструки и актуелни финалиста Купа, ново првенство дочекује у измењеном саставу, променом на клупи, у управи и практично је на новом почетку. Прва станица “новог путовања” је Београд. Домаћин ће бити ЈУНИОР, тим базиран на раду своје школе са циљем промоције младих рукометашица. Опстанак је сасвим задовољавајуће достигнуће за њих.
Биће ово пета сезона Шапчанки у елити од повратка, али прва без Ане Радовић, од лета “рукометне пензионерке”, посвећене искључиво послу спортског директора клуба. Капитенску траку преузела је голман Јована Перић, предводник тима у коме су још “староседеоци”: Враголић, Ручнов, Милошевић, Глишић девојчице из млађих категорија, повратница из иностранства Марина Рашић (дев. Обућина) и новајлије: Александра Бакша, Тамара Симоновић, Јелена Булатовић, Оливера Вукчевић, Срна Сукур. Са клупе ће их предводити бивша играчица клуба, али и репрезентативка Југославије, носилац бронзе из 2001. године, Сандра Колаковић. У измењеном систему такмичења, првих шест места воде у плеј оф, а баш ту виде себе Шапчанке.
-Радили смо добро у припремама и нема разлога да почетак не дочекамо са оптимизмом, иако нас кадровски проблеми нису штедели. Не треба нико да се заварава да нас очекује лак ривал у првом колу. То јесте млада екипа, али јако дуго на окупу, познају се до детаља и сваки исход је могућ, но циљ је посвећена борба и победа. Много је нових рукометашица, требаће времена да се све уклопи, али ја апсолутно верујем у моје девојке и молим публику да буде верна као и до сада и стрпљива, како би заједно донели радост у Шабац – истиче тренер Сандра Колаковић. Сандри ће асистирати Тешић.
МЕДИЦИНАР у престоници гостује и у другом колу, само ће се сучелити са ВОЖДОВЦЕМ, а онда следи долазак шампионки из ЈАГОДИНЕ у Шабац. Браниоцу титуле и БЕКАМЕНТУ дају се највеће шансе у борби за пехар, а шансу чека и НАИСА.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa