Инфо

18. октобар 2018.18. окт 2018.
Изаберите најбоље
Фирма “Дивал Дихт” - савезник у очувању топлоте дома уз велику уштеду новца

Изаберите најбоље

Грејна сезона ускоро почиње, а шта од угља, дрва, етажног грејања, грејања помоћу струје, гаса, лож уља користити, дилема је многих укућана. Пракса је показала да цене неких врста горива прате цену електричне енергије, или су пак скупље од цене електричне енергије. У времену економске кризе и поскупљења, најидеалнији и најјефтинији начин уштеде енергије је дихтовање врата и прозора алуминијумским лајснама.
Најмучнија тегоба већине људи на нашим просторима је рачун за догревање простора за становање. Колики ће бити рачун за струју, у којим временским интервалима, у којом бојом обојеној потрошачкој зони, какве смо попусте имали, а какви нам се нуде? Шта је то ангажована радна снага, те какав се количник тражи? Да ли ће читаве грејне сезоне бити мазута за централно грејање и на који начин га платити? За загревања стана од 60 квадрата, потребно је месечно 1,2 тоне угља, 1,5 кубика дрва, 200 литара лож уља, што је астрономска годишња инвестиција, а о струји да и не говоримо. Ипак, фирма “Дивал Дихт” која се бави дихтовањем дрвене столарије Алу лајснама у Србији и иностранству има решење како уложити, а не трошити.
Услуге које пружа су : дихтовање дрвене столарије, дихтовање прозора, дихтовање врата, дихтовање алуминијумским лајснама, а ново у понуди су пластифициране алу лајсне у боји било ког прозора. Специјално профилисане лајсне произведене су од легуре алуминијума и дуралуминијума каљеног. То значи да не подлежу рђању нити било којим временским условима. Замениле су све врсте дихтунга (гумене, сунђерасте,четке и сличне). Њихова предност је што су еластичног својства, металног садржаја и самим тим су трајно решење. Сам профил лајсне и професионално постављање у фалц крила прозора и врата омогућава максималну заштиту од ветра, буке и прашине.
Оно што треба напоменути је да након коришћења услуга “Дивал Дихт” фирме је да у летњим временским условима потрошачи добијају и термо заштиту од претераних врућина. То за уштеду доноси мањак потрошње електричне енергије, пошто ће се тада клима уређај мање користити. Као и у зимским условима, температура просторије биће нижа од шест степени Целзијуса.
Осим дихтовања дрвене столарије, фирма “Дивал Дихт” врши анпасовање исте и штеловање њених механизама. Да би дихтовање било по свим стандардима потребно је уштеловати механизме и саму столарију, и довести је колико је могуће у фабричко стање. Тим ове фирме је доказао да је 80 до 90 одсто столарије здраво и погодно за дихтовање. Ефикасност је изузетно велика - 95 одсто против ветра, 80 одсто против прашине и буке, 30 одсто уштеде енергије за грејање, повећање температуре до 6 степени Целзијуса и трајна гаранција.
“Дивал Дихт”једина је фирма која има званичну дозволу за рад на објектима који су заштићени од “Завода за заштиту споменика културе”. Такође, “Дивал Дихт”, фирма је која има званичну дозволу од Завода за заштиту Споменика Ваљево. Удихтовали су столарију у преко 25.000 објеката на територији Балкана, у шта спада велики број приватних кућа, фирми, станова, јавих објеката, манастира и других објеката. Самим тим саувана је велика количина топлотне енергије што нам за узврат чува шуме и рудна богатства.
“Дивал Дихт” фирма, похвале је добила од бројних јавних личности из света културе, стручног особља, и очувања животне средине и енергетике. Доказ квалитета је рад на територији целе Србије, као и у Хрватској , Босни и Херцеговини, Црној Гори, Аустрији, Немачкој, Мађарској и Русији.
К.Ј.Ђ

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa