Инфо

21. април 2011.21. апр 2011.
ГРАДОНАЧЕЛНИК ШАПЦА И ДИРЕКТОРКА БОЛНИЦЕ

КВАЛИТЕТНА ЗДРАВСТВЕНА ЗАШТИТА ЈЕ ЗАЈЕДНИЧКИ ЦИЉ

Сусрет градоначелника Шапца Милоша Милошевића са новоизабраном директорком Опште болнице др Зором Николић, прошле среде у Градској управи Града Шапца, био је прилика да се изрази подршка локалне самоуправе раду и плановима руководства шабачке болнице и да се договоре будући начини сарадње.
Градоначелник је истакао очекивање да ће квалитет услуга ове здравствене установе бити на вишем нивоу, а сама болница у потпуности окренута потребама пацијената.
Нова директорка је најавлила транспарентан рад и сарадњу са шабачким Домом здравља и Републичким заводом за здравствено осигурање, Филијалом у Шапцу, од чега ће највећу корист имати грађани. Како је истакла, први договори су већ постигнути.
Директорка Опште болнице и градоначелник Шапца сложили су се у чињеници да је обострани интерес што боља здравствена заштита грађана и враћање поверења у квалитет пружања здравствених услуга. Др Николић изложила је низ планова у раду и организационих новина који ће, према њеним очекивањима, допринети остварењу заједничког циља локалне самоуправе и Опште болнице у Шапцу.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa