Инфо

18. октобар 2018.18. окт 2018.
ШАМПИОН ЕВРОПЕ!!!
БОКС: АЛИЧИЋ КОНТИНЕНТАЛНИ ЈУНИОРСКИ ПРВАК

ШАМПИОН ЕВРОПЕ!!!

Четири меча и четири победе донеле титулу боксеру Мачве. Семиз Аличић доминирао у категорији до 52 кг. До финала стигао победама једногласним одлукама
Историја је исписана. Шабачки бокс део најстарије традиције спорта у граду који волимо да зовемо „град спорта“ поново сија најсјајнијим сјајем. Шабачке песнице више нису синоним за насиље, приче из црне хронике, већ за велика спортска достигнућа. После више од једне деценије највредније медаље су у нашем граду, сијају златним и бронзаним сјајем.
Боксер шабачке МАЧВЕ, одавно окарактерисан као благо домаћег бокса, СЕМИЗ АЛИЧИЋ класу је демонстрирао и на великој, европској сцени, после година доминације на нивоу Србије. Не, није ово било његово прво велико такмичење, али упоран, предан тренинг, правилан приступ животу и спорту ствара зрелост која доноси, увек , врхунске резултате, пре или касније. Популарни Пиња негује свој стил, стил дефанзиве и прецизне контре, а како то на рингу изгледа осетили су боксери четири краја Европе.
Почело је против репрезентативца Пољске, потом је у четвртфиналу стигао Молдавац, озбиљни, незгодни ривали и сви побеђени поенима, али једногласно 5:0, а у полуфиналу Ирац, 3:2. Уследило је финале у уторак. Бугарин Радев у сличном стилу дошао је до последње борбе. Агресиван борац из суседства, од првог гонга је напао, покушао брзином да збуни Аличића, но психички спреман за велики меч Шапчанин је успешно избегавао ударце, крао стрпљење и вољу ривала до коначне победе. По годинама слични, конституцији такође, али не и по искуству. Радев је и претходне године стигао до финала, имао статус јасног фаворита против Шапчанина чији је продор до финала проглашен великим изненађењем, но речи су једно, борилиште друго. Меч изједначен, пет судија је предало поене, одлука је пала: Рус, Белорус и Јермен дали више поена Семизу, спикер саопштава: „Европски шампион, у плавом углу, Семиз Аличић!!!! Историја је исписана.
БРАВО МОМЧЕ!!!!

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa