Инфо

25. октобар 2018.25. окт 2018.
ОДРЖАНА ТРКА ЗА СРЕЋНИЈЕ ДЕТИЊСТВО

Имамо циљ - дођи на старт

Прошлог четвртка на терену ФК “Раднички” Коцељева одржана је Трка за срећније детињство у којој су учествовали ученици основне школе. Осим у Коцељеви за срећније детињство трчали су и ђаци широм општине, у свим издвојеним осморазредним одељењима.
–Јесењи крос је одржан у редовном термину у оквиру наставног плана и програма. Обухватио је ученике од првог до осмог разреда, око 350 њих. Деца су припремљена од сране учитеља и наставника и успешно су савладала унапред предвиђене дистанце- рекла је професорка физичког васпитања Силвана Јовић.
Њен колега Иван Јуришић истакао је, између осталог, да је најважније да су успели да анимирају децу да дођу на старт и успешно истрче трку. Ова спортска манифестација реализована је у сарадњи са Црвеним крстом, хуманитарном организацијом која је за најбрже обезбедила и пригодне поклоне као и освежење за све учеснике.
Јасно је да су тог дана сви они који су учествовали у трци били победници, мада су само првопласиранима уручене захвалнице. Најуспешнији су били активни спортисти који су поред такмичарског духа показали и завидну дисциплину као и добру тактику током трке која има хуманитарни карактер јер су учесници куповином стартног броја донирали новчана средства за решавање проблема социјално угрожених вршњака.
В. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa