Инфо

25. октобар 2018.25. окт 2018.
РЕНОВИРАНА САЛА У ОШ “ЈАНКО ВЕСЕЛИНОВИЋ”

Бољи услови за будуће спортисте

Компанија "Sport Vision" у оквиру пројекта "Визија здраве будућности" обновила је фискултурну салу у Основној школи “Јанко Веселиновић”. Друштвено одговоран пројекат има за циљ да омогући боље услове за спровођење физичких активности у школама и обезбеди младима квалитетно и сигурно место за развој, игру и одрастање. Из компаније су поручили да овакав вид активности треба да буде подстицај за друге да се ангажују и учествују у изградњи боље будућности за генерације које долазе.
Помагали смо и даље помажемо угроженој популацији становништва, непрестано подржавамо и афирмишемо младе људе да се баве спортом, друже, да развијају своје индивидуалне способности, али и да негују тимски дух и открију своје таленте у најранијем добу - истакла је Ања Дмитровић, директорка маркетинга компаније "Sport Vision" .
Донација вредна 1.600.000 динара омогућиће ученицима да се током школске године неометано баве спортом и физичким активностима. Сала за физичко у “Јанковој” школи изграђена је пре 35 година и сада је по први пут потпуно је реновиран подни део објекта.
Радове који захтевају већи новчани износ не можемо сами да финансирамо и помоћ коју добијамо од локалне самоуправе, фирми из града веома нам значи. Највећа добит је за наше ученике од првог до осмог разреда – навела је директорка ОШ “Јанко Веселиновић”, Љиљана Стојановић.
- Критеријуми којима се водимо су различити, али пре свега то је број ученика који похађају школу - појаснила је др Зорица Јоцић, начелница за Колубарски и мачвански округ Школске управе Ваљево.
Након званичног обраћања представника компаније, Министарства и директорке школе ученици су имали прилику да тестирају реновиран простор сале и покажу своје спортско умеће.
- Сигуран сам да ће нам бити доста боље и веома нам значи нов паркет и кошеви који ће утицати на наш рад, игру – рекао је ученик Јован Живановић.

М. Ж.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa