Инфо

1. новембар 2018.1. нов 2018.
ПРЕГРУПИСАВаЊЕ
ВАТЕРПОЛО: ВИКЕНД ПАУЗЕ У А1

ПРЕГРУПИСАВаЊЕ

Једна победа у прва три кола не звучи много без имена ривала. Када кажете ЈУГ, ПАРТИЗАН, МЛАДОСТ, јасно је да је то сасвим задовољавајући учинак. Одмор прилика за припрему ПОШК-а у дуелу где је победа итекако важна
Није изгледао пријатно поглед на семафор пливалишта у Загребу по окончању меча трећег кола, али када се партикуларно потисне у други план, а глобално узме примат у анализи на првој паузи, три бода нису лош учинак за новајлију у једној од најјачих лига Европе. У прва три кола ШАБАЦ је наспрам себе имао 18 пехара шампиона Европе, у дуелима против Дубровника и Загрепчана видели су колико су далеко од групе најбољих у Европи, док је у дербију против ПАРТИЗАНА остварена историјска победа у Шапцу и још важније, утакмица је овдашњим “делфинима” показала да могу играти у А1, да ту припадају.
Ипак, у спорту је доказивање потребно стално, те тренер Миодраг Мировић зна шта му је чинити у паузи пред долазак ПОШК-а у Шабац. Још један екс првак Европе ће на наш Градски базен, али и тим који са Шапцем дели амбиције опстанка у елити. Имају исти и учинак, те ће бодови вредети и више од три. Времена је довољно за опоравак и припрему, квалитета сигурно има довољно за победу, те се сви радују другом новембарском викенду.
Д. Б.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa