Инфо

1. новембар 2018.1. нов 2018.
Низ нека траје
РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (М)

Низ нека траје

После две недеље наставак Супер лиге. У Шапцу гостује ШАМОТ. Шапчани у серији, очекују подршку навијача, а циљ је два бода и наставак “потере” за ДИНАМОМ
Репрезентативном рукомету баш и не иде, видели смо то против Белгије и Швајцарске, две екипе које су далеко од значаја у рукометним оквирима, но време је за повратак на клупски ниво где шабачки рукомет тренутно греје сунце успеха на ведром небу очекивања. МЕТАЛОПЛАСТИКА је остварила четири узастопне победе, резултатски, али још више играчки показала много више од ривала, те већ сада сви очекују борбу са Панчевом за прву позицију. Када је тим у добром низу, сви на домаћем терену очекују нове бодове, али до њих треба доћи у дербију. У хали “Зорка” ове суботе гостоваће ШАМОТ, клуб који је претрпео два узастопна пораза, но почетни “трилинг” тријумфа држи их у плеј оф зони, а као и “пластичари” и они желе у плеј оф. Увек је добро прекинути лош низ, а ако то урадите на терену директног ривала, све се може преокренути, те нема сумње у велики мотив Аранђеловца. Ипак, за све може бити оправдање осим за страх. “Плави” играју разноврсно, у ротацији је значајан број играча, самопоуздање је на највишем нивоу. Свакако је шабачки клуб фаворит.
У претходним сезонама обе екипе су знале да побеђују суботњег ривала и кући и у гостима. Сва је прилика да би ово могао бити дерби и на папиру, али и паркету.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa