Инфо

1. новембар 2018.1. нов 2018.
РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Посебан испит

-МИНАКВА је изванредна екипа, игра добро, укомпонована је, али за разлику од гостовања у Нишу, овде имамо реалну шансу, не само да се супроставимо читав меч, већ и да победимо. Циљ у Новом Саду су два бода – самоуверено је најавила меч у Новом Саду тренер МЕДИЦИНАРА Сандра Колаковић.
Порази против ЈАГОДИНЕ и НАИСЕ су били очекивани, победе у преостале три изузетно важне и досегнуте, те растерећене притиском неког кикса Шапчанке ће у суботу, од 19 сати, гостовати МИНАКВИ (некадашњој ВОЈВОДИНИ). Новосађанке су у групи екипа које имају амбицију пласмана у плеј оф, квинтету тимова сличних квалитета у чијим утакмицама одлучују детаљи. Победа против ЈУНИОРА можда је била очекивана, али су узели и велики бод у Зајечару. Нису кући биле добре, све поразе су претрпели баш ту, а међу њима и од ВОЖДОВЦА, односно НОВЕ ПАЗОВЕ и већ сада су у проблему непланирано изгубљених бодова.
Сандра Колаковић је успела и да одмори најбоље у већем делу утакмице против БОРА, пружула шансу млађима и најодморније могуће овдашње рукометашице одлазе у оближњи град.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa