Инфо

8. новембар 2018.8. нов 2018.
Чујте свет – Сани Слух

О "Сани слух"-у:

Негујући вишедеценијску традицију промета слушних помагала, компанија „Сани Гроуп“ проширила је своју делатност пласманом слушних апарата у оквиру пословног система "Сани слух", који се пуних десет година брине о клијентима оштећеног слуха.
Као генерални заступници реномираних швајцарских произвођача Phonak и Sonic, „Sani Group“ на тржиште Србије пласира производе светских лидера у области развоја и производње слушних система.
Кроз разгранату продајну мрежу “Сани Оптик” -а, клијентима оштећеног слуха у Србији и Републици Српској доступни су напредни слушни апарати за све врсте оштећења слуха и сваки буџет: заушни и канални слушни апарати различитих перформанси, од базичних, есенцијалних, стандардних преко advanced до премијум класе.
Стручни саветници:
У свим малопродајама клијенте оштећеног слуха дочекују обучени саветници за слух, дефектолози и сурдолози, спремни да препоруче одговарајући слушни апарат и да га подесе према индивидуалним потребама клијента.
Праћење адаптације корисника на слушно помагало и бесплатна услуга додатних подешавања доступни су свим клијентима, како би се осигурала правилна примена и максимална корист од слушног апарата. Оптималан однос цене и квалитета, функционалних и естетских перформанси, задовољиће потребе сваког клијента, а сложене слушне ситуације претворити у уживање у свакодневној комуникацији.
Услови плаћања:
"Сани Оптик" пружа поуздане и квалитетне услуге професионалне препоруке, саветовања и информисања приликом одабира адекватног слушног помагала, подешавања слушног апарата, израду олива (меких или тврдих), замену цевчица, као и све врсте батерија за слушне апарате.
Такође нудимо бројне погодности: могућност отплате на више месечних рата без камате, преко административне забране, попусти за готовинска плаћања. Захваљујући дугогодишњој сарадњи "Сани Оптик"-а и РФЗО, цивилни и војни осигураници имају могућност набавке слушног помагала на основу рецепта.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa