Инфо

22. новембар 2018.22. нов 2018.
Коначно дерби
РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ (М)

Коначно дерби

Не може једна утакмица рећи који тим је бољи, квалитетнији, али би могла бар сугерисати ко је у бољој форми. Панчевци и Шапчани доминирају од старта, пореде их посредно још од другог, трећег кола, а сада ће и паркет показати. У Панчеву ће меч рећи која екипа је тренутно најбоља у Супер лиги.
Резултати ДИНАМА су перфектни до сада. Имају све победе, све остварене мање-више рутински. У екипи имају и младе и искусне играче, некадашње носиоце игара иностраних клубова, познаваоце домаћих прилика. Некадашњи “пластичар” Вељко Милошевић је сада у Панчеву, ту је прекаљени голман Златановић, скорашњи репрезентативац Вучковић, позната имена попут Дистола, Пилиповића, Димитријевића, Костадиновића. Јесу остали без Бандуке, Шапоњића, Жујовића, Елезовића, али играма ништа не заостају за прошлосезонском екипом, шта више…
Шабачка МЕТАЛОПЛАСТИКА, чини се, из кола у коло делује уиграно, све боље, разноврсније, они пристигли пред почетак налазе своја места и могао би бити ово врхунски меч. Сигурно ће оба тима у плеј оф, али прво место је прво место.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa