Инфо

22. новембар 2018.22. нов 2018.
НЕГДЕ СЛАВЉЕ, НЕГДЕ БРИГА
ФУДБАЛ: КОЛУБАРСКО – МАЧВАНСКА ЗОНА

НЕГДЕ СЛАВЉЕ, НЕГДЕ БРИГА

Богатић слави јесењу титулу и терет првог фаворита за Српску лигу. Раднички у проблемима, неопходна регенерација и добро пролеће да се избегне испадање у нижи ранг
У дербију су Богатинци заслужено победили и некако убедљив исход најбоље “црта” расположење код овдашњих зонаша пред вишемесечну паузу.
МАЧВА је први фаворит за титулу, сада нема дилеме. Самостално су лидери са 28 бодова, а у пролећном делу сви главни ривали у борби за прво место долазе у Богатић, терен где домаћи знају само за успехе. Најтеже гостовање су Дивци, бар по табели. Имају најбољи напад лиге, трећу одбрану Зоне. Еуфорија се не може избећи, нити очекивања навијача.
Све добро урађено на старту, пало је у воду лошим играма РАДНИЧКОГ у финишу полусезоне и много брига и проблема други најстарији шабачки фудбалски клуб носи у нову 2019. годину. У “лето” када славе 95. рођендан Шапчани уносе четири узастопна пораза, проблеме одбране која прима много голова (иако је потпуно погрешно за сваки гол кривити искључиво дефанзиву) и позицију која 99% неће доносити опстанак у овом рангу на крају сезоне. Седмо, евентуално осмо место може бити спасоносно, а оно је далеко чак шест, односно седам бодова. У Шабац долази Осечина, Мионица, Рађевац, а “црвени” путују у Врело, Лајковац, Клупце, Љиг. Није РАДНИЧКИ прекинуо лошу серију, али јесте полусезона. Пауза је велика, али мора бити искоришћена на прави начин, без чекања.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa