Инфо

5. мај 2011.5. мај 2011.
“ТИНА 2000“

ТРАЈНОСТ, ПОУЗДАНОСТ И КВАЛИТЕТ ГРАДЊЕ

„Тина 2000“ Шабац основана је као предузеће за продају некретнина, пројектовање и надзор грађевинских радова. Основано је 25. маја 2000. године. Власник је Предраг Филиповић који је çавршио економски факултет, радио у “Зорка Фарми“, основао Медиком, а данас му је хоби аматерска фотографија
Високо професионални рад, поштовање задатих рокова и партнерски однос са корисницима услуга главне су препоруке потенцијалним пословним сарадницима. Данас је ово предузеће израсло у лидера у области грађевинарства, чија је делатност у односу на сам почетак доста проширена и усмерена на пројектовање и инжењерске услуге , извођење грађевинских радова, изградњу и продају стамбено - пословног простора, продају бетона и бетонске галантерије, малопродају и велепродају грађевинског материјала.
Недостатак одговарајућих грађевинских предузећа на територији Шапца и у региону, све израженији захтеви тржишта за поузданим извођачем радова, тражња за квалитетним стамбеним и пословним простором, указали су потребу за постојањем једног добро организованог грађевинског предузећа, оспособљеног да изгради и највеће објекте системом „кључ у руке“. Пре седам година долази до формирања грађевинске оперативе, после стечаја великих грађевинских фирми у Шапцу. У поступку приватизације „Тина 2000“ купила је предузеће “Промет транс“, које је у моменту куповине имало 13 запослених радника. Затим, Предраг Филиповић као физичко лице купује и предузеће “Слогу“. Основне делатности и једног и другог предузећа су задржане и ниједан радник није остао без посла, сем оних што су отишли у пензију, истиче директор Тине 2000 дипломирани економиста Милена Гајић, која је на овој функцији од 2010.године, а иначе је некада била директор “Декора“.
Оснивањем грађевинске оперативе “Тина 2000“ је експанзивније кренула у сопствене инвестиције градње, стамбено пословног простора и извођење радова за трећа лица. Развојни пут овог предузећа заснован је на успешном тимском раду високообразованог менаџерског тима и квалификованог грађевинског кадра.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa