Инфо

12. мај 2011.12. мај 2011.
ДРУГИ ТРКАЧКИ ДАН НА ХИПОДРОМУ ШАБАЦ

МАРТИ ПРЕ ТЊИСТЕРА И ДУЛА

У листед трци Џокеј клуб на 1.350 метара најбржи Марти Мистерија из штале Принц са Филиповићем у седлу
Прохладно али сунчано време, пет галопских и као и увек посластица дана, галопска трка у сулкама, главно су обележје, Другог тркачког дана на хиподрому у Шапцу.
У трци дана коња од четири године и старијих, названој Џокеј клуб, за укупан наградни фонд од 150.000 динара наступило је шест добро припремљених галопера. Победио је Марти Мистерија са Филиповићем у седлу власништво штале Принц, испред помало фаворизовних Тњистера и Мајор Дула. У седлу Тњистера био је Мешетовић, док је сурчинског ждрепца јахао Перовић. Све то није било сметња Мартију, да врхунским галопом у финишу победи, пред око 2.500 гледалаца на шабачкој уредно пошишаној трави.
Четврта је била Рашићева Тормента са Јовановићем.
Резултати осталих трка: У првој “Висока пољопривредна школа“ на 1.000 метара за двогоце, победио је Вигор са Јовановићем из штале Рашић. Други је био Ред Ривер, трећи Предатор, а четврта Мајорка.
У другој “Алф“ на 1.350 метара, за трогоде коње, победила је Луна Милетина са Илићем у седлу. Други је био Нимитз, трећа Мy Беттy Бооп, а четврта Доли Донд.
У трећој Ин Техник Шабац на 1.350 метара за четворогоде и старије коње, победио је Рашићев Вертекс, са Јовановићем, друга на циљ стигла је Елза. Трећа је била Нова Нада, а четврта Плива.
У петој БМП Шабац на 1.600 метара за четворогоде и старије коње победила је Мили Ванили, други је био Наполеон Бонапарта, трећа Ангела Вукона, а четврти Тадија.
У трци галопера у сулкама на 1.500 метара поново је победио Сухој, власника и возача Живановића.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa