Инфо

10. јануар 2019.10. јан 2019.
За пријатнији боравак
“ХУМАНО СРЦЕ” ПОДЕЛИЛО ПАКЕТИЋЕ У ОПШТОЈ БОЛНИЦИ

За пријатнији боравак

Децу која су током празника боравила у Општој болници “Лаза К. Лазаревић” “Хумано срце Шапца” је обрадовало пакетићима. Тридесетак пакетића је подељено на Педијатрији и Служби оториноларингологије у овој традиционалној акцији која траје већ годинама.
-Нисам очекивао пакетиће у болници. Ово је право изненађење. Иначе, сестре су пријатне и задовољан сам боравком овде. Друштво је добро и стекао сам и новог друга, рекао је петнаестогодишњи Растко Вуковић, ученик прве године Медицинске школе “Др Андра Јовановић”, који борави на Дечјем одељењу.
“Хумано срце” и председница Управног одбора Фондације Ружа Поповић учествују у свим хуманитарним акцијама које су везане за Општу болницу, а све у циљу да пацијентима боравак буде што пријатнији.
-“Хумано срце” је промотер хумaности и радости. Све године се трудимо да обрадујемо децу која су у данима празника принуђена да бораве у болници, да им учинимо што пријатнији боравак овде и пожелимо да што пре оду кући. Знам да су у сигурним рукама и сигурна сам да ће тако и бити, рекла је Ружа Поповић.
Директор Опште болнице др Слободан Поповић захвалио се на још једној хуманој акцији “Хуманом срцу”.
-Деца где год да су дају радост и љубав, али је такође и траже. Овде су у специфичним околностима где им треба дати и више љубави и више пажње. Додела новогодишњих пакетића је добра пракса у Општој болници већ дуже време и верујем да ће се наставити и убудуће, рекао је др Поповић.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa