Инфо

10. јануар 2019.10. јан 2019.
ВРЕМЕ ДАРИВАЊА
ЈЕДАН ПАКЕТИЋ - МНОГО ЉУБАВИ

ВРЕМЕ ДАРИВАЊА

У оквиру акције “Један пакетић-много љубави”, коју Црвени крст Коцељева традиционално организује већ годинама, деци из социјално угрожених породица уручено је 85 пакетића чији садржај су углавном донирали хумани грађани, купци у неколико продајних објеката.
Према речима секретара ове организације Милана Глумца надмашена су сва очекивања а просечна тежина сваког пакетића је била око два килограма.
–Хвала свима који су несебично дали допринос да се ова акција реализује и празнични дани учине најмлађима мало лепши. Захвалност дугујемо грађанима наше општине и власницима и запосленима у трговинским објектима који су се укључили у ову акцију и мотивисали потрошаче. У продавницама се тражила кутија више. Посебно нас радује и позив од стране неколико власника продавница који су предложили да овакве и сличне акције организујемо током целе године. Свој допринос су посебно дали и ученици петог разреда са разредним старешином Весном Поповић из основне школе у Коцељеви, пчелар Јован Михаиловић који је донирао мед, Светлана Петровић која је поклонила играчке. Ученици Средње школе су се такође укључили у акцију и напунили једну кутију са слаткишима- рекао је Глумац.
Осим тога чланови УО Црвеног крста су прикупили новчана средства којима је купљен одређен број пакетића.
В. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa