Инфо

10. јануар 2019.10. јан 2019.
РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ (Ж)

Победа се подразумева

Појачан тим креће у напад на плеј оф. Јуниор ривал који не сме да представља проблем. Гошће најслабији тим лиге, једини без бодова
Неће освојени бодови против ЈУНИОРА правити раузлику међу екипа на коначној табели, но сваки изгубљен може бити кобан. Младе Београђанке смеју да послуже као јачи тренинг, никако опасност за бодовни салдо. У девет утакмица забележиле исто толико пораза, најнеефикаснији су клуб Супер лиге, али истина, са бољом одбраном од БОРА и ВОЖДОВЦА. Ипак, мало је недостајало да изненаде Боранке на гостовању, одиграли одлично против Нове Пазове и често су биле равноправне током три четвртине утакмице, те би тек у финишу поклекле. Милијана Стошић, Ана Станковић и Јелена Клицов свакако су највећа опасност у екипи Ненада Краљевског, тренера који у својој биографији има и титулу шампиона са Црвеном Звездом.
МЕДИЦИНАР није имао потешкоћа у Београду, у првом колу. Двоцифреном разликом је освојио бодове против наредног ривала, а императив су поени и у Шапцу. Није све „штимало“ у екипи у првих девет кола, те ни позиција није задовољавајућа, но још је плеј оф реалан, а екипа јача за искусног бека Сузану Ћубелу, важну за већу убојитост са шутерских позиција, али и разигравање у контранападима. Заостатак од три бода је надокнадив, распоред је повољан за Шапчанке, но свакако да игра мора бити на вишем нивоу.
После ЈУНИОРА, у Шабац долази ВОЖДОВАЦ, те су прва кола одлична прилика за „медицинарке“ да максималним бројем бодова отворе годину на прави начин.
Д.Б.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa