Инфо

12. мај 2011.12. мај 2011.
СЕДМИ ШАБАЦ ФАСХИОН ДАY

ХАЉИНЕ, ВЕНЧАНИЦЕ, ЧАРАпЕ, КУПАЋИ КОСТИМИ...

Прошле седмице, од 5. до 8. маја, одржан је 7. Шабац Фасхион Даy, у Великој сали Културног центра који је био и партнер пројекта заједно са Школом за уметничке занате и “Сани гроуп“, генерални покровитељ „Аура профи“, док је покровитељ целог пројекта био Град Шабац
Да Шабац не заостаје за осталим светским градовима када је у питању мода показао је и 7. Шабац Фасхион Даy чије је свечано отварање било прошлог четвртка у Великој сали Културног центра када се присутнима обратила директорка Школе за уметничке занате Невенка Ђокић, а чије су ученице имале прилику да својом модном колекцијом „СФУМАТО“ отворе дефиле модних ревија.
Ова модна колекција, за чије су стварање заслужне ученице ИИИ1 Маријана Арсић, Моња Балаш, Марија Ивановић, Александра и Аница Симић, Александра Паљук, под менторством професора Драгане Малишић Марковић и Радована Ћирића, настала је као резултат истраживања бојења текстила. Неспутане захтевима клијената, слободне у свом стварању, ученице „СЗУ“ су овим магловитим ликовним изразом дале јасну слику о себи. Седмо по реду учешће на овој манифестацији показује континуитет квалитетног рада ученика ове школе.
Током прве вечери публици се представила и Уметничка радионица „Деко кутак“ и Група сликарки „Круг 10“ са радовима под називом „Пролеће“. Нису изостале ни ревије накита „МАГИЦ“ и фризура салона „Но Феар“ који је био и спонзор фризура те вечери.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa