Инфо

17. јануар 2019.17. јан 2019.
Милић одабрана алтернатива
РУКОМЕТ: СВЕТСКО ПРВЕНСТВО (М)

Милић одабрана алтернатива

Од недавно шабачка МЕТАЛОПЛАСТИКА може се похвалити да је клуб који даје највише репрезентативаца када се говори о екипама из домаће Супер лиге. Вукашину Воркапићу придружио се у Немачкој и МИЛАН МИЛИЋ. До сада су „пластичари“ и „Војводина“ имали по једног играча, а сада је 2:1 за Шапчане.
Није никоме жеља да добије изненадну шансу услед повреде саиграча, но и то је саставни део спорта и кола среће. Један од искуснијих у тиму Немања Зеленовић претрпео је повреду лигамента још у првом мечу Србије против Русије, те је као замену за њега Ненад Перуничић упутио позив младом беку двоструког шампиона Европе из Шапца Милану Милићу.
Милић је рођен 1998. Године. Металопластику је појачао пре две сезоне када је плави дрес обукао уместо дреса екипе „Жупе“. Прошао је све репрезентативне селекције Србије и означен је као један од бекова који треба да преузму терет најбоље селекције у будућности.
Милић је „преотео“ клупском колеги епитет најмлађег члана репрезентације. За оба рукометаша је планетарни шампионат деби у сениорској селекцији, но поверење већ сада је потпора великим очекивањима од њих на наредним такмичењима.
Србија је до сада играла против: Русије (30:30), Француске (21:32), Бразила (22:24), Кореје (31:29), вечерас ће у борбу против домаћина. Без обзира на коначну позицију на табели, екипа ће одиграти још неки меч. Једна од прве три позиције води у осмину финала, а четврто место у Президент куп.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa