Инфо

31. јануар 2019.31. јан 2019.
Градско веће:

Утврђен дневни ред за 28. седницу Скупштине града Шапца

Чланови Градског већа града Шапца у уторак су утврдили дневни ред за 28. седницу Скупштине града Шапца.
Они су разматрали и усвојили предлоге програма пословања за 2019. годину: ЈКП Регионална депонија „Срем-Мачва“, ЈП „Инфраструктура-Шабац“, ЈКП „Паркинг-Шабац“, ЈКП „Топлана-Шабац“, ЈКП „Водовод-Шабац“ и ЈКП „Стари град“ Шабац.
Већници су разматрали и усвојили Предлог одлуке о усвајању Локалног акционог плана за отворену управу за период од 2019. до 2020. године. Обавезе у оквиру Локалног акционог плана за отворену управу су: унапређење пружања услуга од значаја за грађане и инвеститоре, ефикасније пружање услуга превоза за грађане, дигитализација Скупштине града Шапца, унапређење транспарентности и систематизација градских података и информација, унапређење интерне и екстерне комуникације/израда комуникационе стратегије и унапређење процеса партиципативног буџетирања и непосредног изјашњавања о предлозима пројеката месних заједница.
У наставку седнице Градског већа подржан је Предлог одлуке о изради плана капиталних инвестиција Града Шапца за период од 2019. до 2020. године, као једног од стратешких докумената града Шапца.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa