Инфо

31. јануар 2019.31. јан 2019.
Шабачки СЕТ донирао књиге Основној школи
„Доситеј Обрадовић“ у Волујцу

Знање је вредност у коју верујемо

Поводом школске славе, Св. Саве, шабачко предузеће “СЕТ” донирало је књиге основној школи „Доситеј Обрадовић“ у Волујцу, као и њиховим вршњацима у школи „Вук Караџић“ у Сочаници, на Косову и Метохији.
- Дарујемо са уверењем да су књиге извор сваког знања, а знање истинска и трајна вредност, настојимо да стваримо прилику да деца уче и откривају нови сазнајни свет, који ће бити поуздан темељ за даљи развој и успех – поручила је Миленца Срећковић, директорка СЕТ-а.
У име СЕТ-а више од 80 наслова Издавачке куће „Букленд“ директорки школе Сузани Петровић уручио је Живко Срећковић, директор СЕТ-а. Основна школа у Волујцу има око 570 ученика у матичној и 12 издвојених јединица, а по речима директорке, ова донација је наставак успешне сарадње и пријатељства, које датира од 2004. године, када је СЕТ градио школу у Криваји.
- Овај дан је велики празник свих нас, када се дружимо са пријатељима међу којима је и шабачко предузеће СЕТ. Они су нам даривали драгоцене књиге, које ћете сви користити, а захвалнице су скроман и симболичан знак наше пажње и начин да изразимо захвалност на подршци и сарадњи – казала је Сузана Петровић.
Ово шабачко предузеће књиге је у претходне две године даривало Основној школи у Витојевцима и школи „Николај Велимировић“, а, поводом школске славе, ове године, определило је и средства за подршку акције Музичке школе „Михаило Вукдраговић“ за куповину полуконцертног клавира. СЕТ је прошле године стипендирао петоро средњошколаца, од којих је двоје, по завршетку школе, добило и посао у овој фирми. На овај начин СЕТ пружа подршку знању и талентованим младим људима, са уверењем да је само добро образовање предуслов за развој друштва, истичу у овом предузећу.
Предузеће СЕТ бави се инжењерингом, консталтингом, пројектовањем и изградњом, запошљава око 180 људи, а прошле године је обележило 15 година постојања и рада.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa