Инфо

7. фебруар 2019.7. феб 2019.
Доказан квалитет
Фризерски салон „Extra Mille I Dragan“

Доказан квалитет

Најбитније ми је да је муштерија задовољна. Кроз рад са њима стекао сам доста пријатеља. Дођу као муштерије, а завршимо на кафи. Атмосфера је пријатна и то ни за шта не бих мењао. То је нешто по чему се разликујемо од осталих салона
Млади самостални предузетници су слободно можемо рећи реткост. Ипак, има оних који су упорни, вредни и посвећени од малих ногу. Пример за то је двадесетдвогодишњи фризер Драган Ђорђевић, који се већ пет година бави пружањем фризерских услуга.
-Послом фризера, почео сам да се бавим по препоруци пријатеља, који ми је годину дана био мајстор у салону под називом „Extra Mille“. Учећи занат код њега, без лажне скромности могу да кажем да сам постао професионалац. Када је решио да оде у иностранство, наследио сам салон и одлучио да наставим сам – објашњава Ђорђевић, који сада већ води два фризерска салона у Мачванској улици, а назив је променио у „Extra Mille I Dragan“
Бивша улица Небојше Јерковић, сада позната као Мачванска, увек је била улица трговаца. Стога није ни чудо што је Драган, након извесног времена, услед великог обима посла отворио у истој, још један салон.
-Пре годину дана сам почео да размишљам о проширењу, а с обзиром на то да је Kамичак, познат по занатским радњама, а мало и по узору на Јевреје, схватио сам да нема бољег места. Знате, Јевреји су имали обичај да у одређеној улици држе радње, постоје радње само једне делатности. Многи ме питају, зашто салон нисам отворио на другом месту. Увек им одговорим итањем - да ли је њима када наиђу на затворену цвећару лакше да траже другу на супротном делу града, или да у близини добију то што су хтели – истиче Ђорђевић.
Запослених у фризерском салону има четворо. Цене се разликују. У новоотвореном салону у Мачванској 17, за нијансу су јефтиније од оних у Мачванској 73. Оне ће ипак, с обзиром на дугогодишње пословање и квалитет услуга према речима Ђорђевића, ускоро бити више.
-Направили смо разлику само зато што је салон у Мачванској 17 тек отворен, међутим у квалитету пружања услуга разлике нема. Када погледам целокупну слику најбитније ми је да је муштерија задовољна. Кроз рад са њима стекао сам доста пријатеља. Дођу као муштерије, а завршимо на кафи. Атмосфера је пријатна и то ни за шта не бих мењао. То је нешто по чему се разликујемо од осталих салона – наводи Ђорђевић и додаје да у Мачванској улици има поред његова два, још три салона која се баве пружањем мушко–женских фризерских услуга, што не утиче на његов обим посла.
Пратећи трендове, оно што муштерија пожели, радници салона „Extra Mille I Dragan“ то и реализују. Међутим, Ђорђевић пун изненађења, елана и ентузијазма, затекао нас је открићем да је једини у улици и бербенин. Самим тим и најмлађи у Шапцу.
-Моје муштерије то знају, тако да сваку другу након шишања, бријем. Једном ми се десило да је човек са шишања код моје колегинице преко пута свратио код мене да се обрије. Од тада је схвативши да му је лакше и боље да уради обе ствари у једном салону, долазио само код мене – истиче Ђођевић.
Цене које варирају од 150 динара до 2.000, свакако су најповољније у граду. Посебну погодност имају пензионери, за које је шишање већ 5 година 150 динара, по одлуци Ђорђевићевог мајстора, што млади предузетник није желео да мења.

К.Ј.Ђ

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa