Инфо

7. фебруар 2019.7. феб 2019.
Мора и у Бору
РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ (Ж)

Мора и у Бору

Ниш је први значајнији „скалп“ шабачког МЕДИЦИНАРА у овој сезони. Два бода против фаворита су значајна и математички у борби за плеј оф, али и уколико посматрамо аспект самопоуздања. Ипак, пуну важност „двојка“ против Наисе добија уколико Шапчанке оправдају улогу фаворита у Бору. То је утакмица коју МЕДИЦИНАР мора да победи, једноставно је тако.
Боранке су уз Јуниор показале најмање у досадашњем току лиге. Победиле су само једном и то управо Београђанке, те им је спас у елити прилично далеко, иако још није недостижан. Свакако да БОР више нема места за кикс, међутим реч је о екипи са најслабијом одбраном, клубу који има девет узастопних пораза у не баш јаком домаћем првенству, домаћем терену где су „гостили“ неки од директних ривала Медицинара у борби за плеј оф. БОР предводи Барбуловић, Теодора Мајкић и Зое Петровић, уз капитена Милицу Митић су носиоци игре „наранџастаих“. У претпоследњем колу дочекују Вождовац, да би тај меч имао суштински значај морају негде да освоје „непланиране“ бодове, а распоред је немилосрдан, шансу ће сигурно тражити против „Медицинарки“.
Уз изузетак гостовања Бекамента, МЕДИЦИНАР очекује низ мечева против директних конкурената за доигравање, те на том путу не сме бити застајања. У првом делу сезоне МЕИДИЦНАР је победио БОР 34:18! Сигурно да су планирана два бода и на овом гостовању. Ништа није обавеза, но општи утисак је да учесник плеј офа мора да победи овакве ривале и на гостовању. Војводина „дише за вратом“, а реално је да слави у наредном колу. Директан дуел је већ у 15. рунди.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa