Инфо

14. фебруар 2019.14. феб 2019.
КОНФЕРЕНЦИЈА ПОВЕРЕНИШТВА СНС

Вучић у Шапцу

Повереништво Српске напредне странке одржало је у среду конференцију за медије на којој су говорили о резултатима избора одржаним у две месне заједнице, а најавили су и долазак председника Србије Александра Вучића данас (у четвртак) у Шабац. Вучић ће обићи цео Мачвански округ, а централни скуп је у 18 часова у Господар Јевремовој улици на шеталишту испред Грдске управе.
-Имам велико задовољство и привилегију да у име Градског одбора СНС Шабац најавим долазак председника Србије и председника СНС Александра Вучића на велики народни скуп у Шапцу. Тиме ћемо показати велику снагу, али и велику подршку коју наш председник ужива у граду Шапцу и комплетном Мачванском округу. Председник ће обићи цео Мачвански округ, сусрести се са грађанима и од њих чути које су то добре ствари које је Влада Републике Србије урадила, али и мишљење народа шта још треба да се уради или другачије реши, рекао је повереник СНС Александар Пајић и додао да је велика привилегија да се у Шапцу организује централни скуп.
Пајић је позвао Шапчане да се већ око 17 часова окупе у Господар Јевремовој јер се, како је навео, очекује огроман број људи који ће доћи у Шабац да виде и чују председника. Планирано је да Вучић ујутру прво посети Богатић, потом Лозницу, Љубовију, Коцељеву, Владимирце, а затим Шабац.
Повереник и народни посланик Бобан Бирманчевић говорио је о резултатима избора за савете месних заједница Дреновац и Десић. Тамо су у недељу одржани избори, а победили су кандидати које је подржала Српска напредна странка.
-Од укупно уписаних 1.742 бирача, у Дреновцу је гласало 1.094, а свих девет места у Савету месне заједнице освојили су кандидати које је подржала СНС. Такође, у Десићу је од 193 уписана, на изборе изашао 141 бирач и свих седам кандидата које је подржао СНС ушли су у Савет МЗ. Јасно се видело да грађани ових месних заједница знају коме верују. Одабрали су кандидате које подржава политика будућности, мира и резултата, истакао је Бирманчевић.
М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa