Инфо

14. фебруар 2019.14. феб 2019.
„ФЕЊЕРАШ“ КАО НАГРАДА
РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (М)

„ФЕЊЕРАШ“ КАО НАГРАДА

Није у духу фер плеја, није ни паметно било ког ривала потценити, но свакако да је разлика између МЕТАЛОПЛАСТИКЕ и пожешке СЛОГЕ неколико класа, те да, према свим параметрима, меч у суботу би морао бити рутински тренинг за „плаве“ у оквиру наставка припрема за плеј оф.
Шапчани су сигурно други, једнако далеко од првог и трећег места, пуних девет бодова испред прве екипе која је ван водећег квартета и више нема дилеме да ће у плеј оф. Како се не преносе бодови, није много важно да ли ће екипа бити друга, трећа или четврта на крају Супер лиге, те су сви преостали мечеви прилика да се тим уиграва за пролећне изазове. Име клуба из Шапца обавезује, а да то схватају тренутни представници бившег двоструког шампиона Европе, доказују низом победа. „Обилић“ је рутински савладан, а потом у велико дербију и Звезда. За добре игре „награда“ би могла бити лакши меч овог викенда.
Пожежани су одавно нижелигаши, велики „пројекат“ клуба је доживео крах и тим мора у нову „причу“. Почетак тешко може из елите, те се млади тим припрема да заврши Супер лигу, а потом из Супер Б лиге, у сезони 2019/20. крене на нови пут ка елити. Без бодова су, најмање датих погодака, највише примљених голова. Димитријевић, Павловић и Марјановић предводе неку, надају се, нову успешну генерацију. Свакако ће бити последњи и после 22 кола.
Дуел у суботу је лепа прилика за Ђорђа Теодоровића да пружи шансу играчима са нешто мањом минутажом.
Д. Б.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa