Инфо

28. фебруар 2019.28. феб 2019.
ПРИРОДАН СЛЕД ДОГАЂАЈА
У ШАПЦУ ЈЕ ПОЧЕО СА РАДОМ ПРВИ ПРИВАТНИ ДОМ ЗДРАВЉА

ПРИРОДАН СЛЕД ДОГАЂАЈА

Наши пацијенти ће бити у могућности да добију, уз лабораторијске анализе, које су битан део дијагностике, преглед лекара и адекватну терапију, дакле, комплетну услугу у сфери здравства, истакао је Теодоровић
Протекле среде, у Шапцу је свечано отворен први приватни Дом здравља. Након десет година рада Лабораторије "Здравље", која нашим суграђанима пружа квалитетне и брзе биохемијске анализе, био је ово, према речима Милана Теодоровића, медицинског биохемичара, директора и власника "Здравља плус", природан след догађаја.
- Наши пацијенти ће бити у могућности да добију, уз лабораторијске анализе, које су битан део дијагностике, преглед лекара и адекватну терапију, дакле, комплетну услугу у сфери здравства, истакао је Теодоровић.
Лабораторијa „Здравље“ данас има педесет запослених, који раде у Сремској Митровици, Руми, Богатићу, Београду, Шиду и Бијељини, захваљујући, како је речено на отварању, „смелој визији и посвећености власника“.
- Поносан сам што сам део професионалног и искусног тима „Здравља плус“, где обављамо прегледе у пријатном и модерном амбијенту, без заказивања и чекања. Радимо са опремом реномираних светских произвођача, по највишим стандардима, истакао је др Предраг Поповић.
У оквиру првог приватног Дома здравља у улици Попа Карана раде службе опште медицине, педијатрије, гинекологије, радиологије, медицине рада и физикалне терапије.
САМИ КРЕИРАМО СВОЈ СВЕТ
„Када остварите захтеван и тежак циљ, добијате нову енергију и јасно уверење да у животу не би требало гледати на препреке. Све је могуће. За мене је највећа сатисфакција што стваралачки дух и енергију реализујем у потпуности, а важно ми је да буду задовољни и запослени, и пацијенти... Заједно стварамо неку нову вредност за заједницу и саме себе, што је, само по себи, велики успех у времену у ком људи често постају инертни и апатични. Могуће је променити ствари, и то набоље, уколико промените перспективу. Ми креирамо свој свет и одређујемо циљеве и приоритете. Моја сатисфакција је да људима покажем да визија, истрајност и упорност могу да се исплате и да би, уместо да кукају, требало само да почну да раде.“
(Милан Теодоровић)
М.Ф.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa