Инфо

28. фебруар 2019.28. феб 2019.
РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (М)

Дерби кола

Дуго су Кикинђани чекали да гледају елитни мушки рукомет у свом месту, али када су дочекали ту прилику, знали су да је искористе на прави начин. У великом стилу су изборили пласман у Супер лигу, а потом створили тим који је најпријатније изненађење и са реалним шансама у борби за плеј оф. Тим који је на само бод од плеј оф зоне, КИКИНДА, гостује другопласираној екипи и сигурном учеснику плеј офа, шабачкој МЕТАЛОПЛАСТИЦИ. Нема потребе за даљим појашњењима, у питању је дерби.
Горан Куртеш је формирао одличан састав који игра константно добро и сигурно. Иако поражени од лидера, пружили су сјајан отпор и две трећине меча били потпуно у игри. У саставу имају играче попут Лисице, Александра Куртеша, Гамбера, Врговића. Иако је новајлијама углавном адут домаћи терен Кикинђани имају солидан учинак и на гостујућем терену.
МЕТАЛОПЛАСТИКА је на свом путу, плеј оф је одавно обезбеђен и тим је у процесу додатног уигравања за доигравање. Уз низ победа, важно је што и млађи играчи користе минутажу, те се њихов наступ не одражава на планирани ток утакмице. Победе на тешким гостовањима остварене су рутински, без неизвесности у финишу. Предстојећи меч је много важнији гостима, али су домаћи фаворити, показали су квалитет у односу на ривала и у првом делу сезоне, на гостујућем паркету.
Домаћин је бољи, жели перфектан учинак на домаћем терену, гост је мотивисан, полетан, квалитетан, нема шта да изгуби. Меч би могао бити одличан.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa