Инфо

19. мај 2011.19. мај 2011.
ОШ „ЈАНКО ВЕСЕЛИНОВИЋ“

РОЂЕНДАНСКА ЗАВРШНИЦА СА „БАШ СТИЛОМ“

Прошлог четвртка на Великој сцени Шабачког позоришта поводом 118. Дана школе драмска секција ОШ „Јанко Веселиновић“ из Шапца поклонила представу родитељима, ученицима, гостима, али и другарима из других школа
После низа активности одржаних током прошле седмице како у матичној школи, тако и у издвојеним јединицама у Јеленчи, Церовцу, Жабару и Малој Врањској, ОШ „Јанко Веселиновић“ свој шлаг на торту ставила је прошлог четвртка на Великој сцени Шабачког позоришта одигравши представу „Баш Стил“.
Представа која је одушевила све присутне спремана је два месеца, иако је текст за њу учитељица Татјана Поповић, која, како сама каже, по потреби води драмску секцију, почела да пише још прошле године када је била у плану за извођење. Мотив јој је била бајка „Баш челик“.
- Пратила сам потку коју бајка носи у себи с тим што сам све што је у оно време представљало зло покушала мало да искарикирам и да пребацим у ово време - рекла је Татјана Поповић.
Тако су на сцени продефиловали тенисери, кошаркаши, фудбалери не с мишљу да су зли већ да се покаже да понекад претерана љубав према спорту може да одведе у неку другу крајност, а и да постоје људи који на спорт гледају само као на извор финансија, а не као на нешто што је лепо, нешто што доноси радост и здрав живот, како је истакла Татјана Поповић. Својом представом желела је да наведе децу на размишљање о путу снажног тела па су се уместо дивова појавили билдери.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa