Инфо

7. март 2019.7. мар 2019.
У понуди  нови Агро кредити
Директна Банка на Сајму пољопривреде у Шапцу

У понуди нови Агро кредити

Агро кредити за основна средства имају рок отплате до 36, односно до 60 месеци код дугорочних кредита који се одобравају у максималном износу до три милиона динара. Посебна погодност јесте могућност клијента да изабере грејс период од 3 или 6 месеци, који је укључен у укупан период отплате, код кредита за изградњу, адаптацију или куповину вишегодишњих засада са месечним и тромесечним ануитетима
Директна Банка ће на предстојећем шабачком Сајму пољопривреде, који се одржава у периоду од 8. до 9. марта, промовисати актуелну кредитну понуду за регистрована породична пољопривредна газдинства и ексклузивно представити нове Агро кредите за основна средства.
Реч је о новим кредитима намењеним куповини вишегодишњих засада, пољопривредног земљишта, основног стада, нове опреме и механизације, као и куповини, изградњи или адаптацији пољопривредних објеката.
Агро кредити за основна средства имају рок отплате до 36, односно до 60 месеци код дугорочних кредита који се одобравају у максималном износу до три милиона динара. Посебна погодност јесте могућност клијента да изабере грејс период од 3 или 6 месеци, који је укључен у укупан период отплате код кредита за изградњу, адаптацију или куповину вишегодишњих засада са месечним и тромесечним ануитетима.
Директна Банка у својој понуди има и краткорочне и дугорочне динарске кредите са фиксном каматном стопом, за финансирање обртних средстава и улагања у све пословне активности пољопривредних газдинстава, попут ратарства, сточарства, воћарства и повртарства. Ови кредити се одобравају без депозита и учешћа, такође у максималном износу до три милиона динара. Краткорочни кредити имају фиксну номиналну каматну стопу која износи 0% годишње, а средства се могу искористити за набавку робе, сировина, материјала, готових производа и услуга које пољопривредници користе у производњи.
-Агро кредити Директне Банке представљају право решење за сва регистрована пољопривредна газдинства којима треба сигурна подршка за инвестиције и обртна средства. До сада остварени резултатати у сегменту пословања са пољопривредом говоре у прилог томе да су наши Агро кредити међу најконкурентнијим на банкарском тржишту Србије. Посебну погодност представља једноставна процедура подношења захтева, као и брз рок одобрења од само неколико дана по достављању потребне документацијe- објашњава Ана Кресоја Окановић , шефица експозитуре Директне Банке у Шапцу.
Она истиче да било да је реч о краткорочним или дугорочним кредитима за обртна или основна средства, рок отплате је могуће прилагодити сезонској природи посла и кредит сервисирати у виду месечних, тромесечних или шестомесечних рата.
Сви заинтересовани пољопривредници ће на штанду Директне Банке, као и у било којој експозитури Банке широм Србије, моћи да добију конкретне савете како да на најбољи начин обезбеде средства за обнову газдинстава, опреме и механизације, као и увећање приноса.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa