Инфо

7. март 2019.7. мар 2019.
АНА ЗА МЕЧ ОДЛУКЕ!
РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

АНА ЗА МЕЧ ОДЛУКЕ!

Ана радовић поново на паркету. Победа вероватно осигурава плеј оф. Ривал једно од пријатнијих изненађења лиге, већ у доигравању
Није реално било шта друго осим пораза Војводина у Нишу, а ако се очекивање пренесе у реалност, победа МЕДИЦИНАРА против ЗАЈЕЧАРА ове суботе и математички осигурава плеј оф! Наравно, потребно је да буду испуњена оба предуслова, но оба су реална. Дуел у Аранђеловцу је, упркос поразу, имао и позитивне аспекте, пре свега добар напад и наставак раста форме Сузане Ћубеле, баш пред дуеле одлуке.
Дуел против Зајечара је меч одлуке, дефинитивно најважнији у сезони, а у састав екипе се враћа најбоља рукометашица клуба свих времена АНА РАДОВИЋ, капите екипе која је освојила титулу пре две године, враћа се у састав и на располагању је Сандри Колаковић. Нема потребе приближавати њен значај за тим, учинак претходних сезона довољно говори у прилог томе.
Зајечарке су повратнице у елиту, но већ у првој полусезони су обезбедиле епитет најпријатнијег изненађења Лиге. Некада неприкосновени шампион, суочио се са финансијским крахом пре неколико година и морао је да крене скоро од нуле, но за кратко време се вратио међу најбоље. Ове сезоне немају спектакуларне победе, али играју сигурно против свих екипа осим против три водеће. Карактерише их добра одбрана. У екипи је некадашња играчице Медицинара Александра Стаменић, доскорашње играчице шампиона из Јагодине, Шароњић и Терзић, капитен Вељковић. У глобалу, тим који апсолутно заслужује четврту позицију. Биће то дерби у суботу, нема дилеме.
Радукић: Повратак за тим
-Ана Радовић је наш спортски директор, уз клуб је у континуитету, али је и рукометашица која МЕДИЦИНАР воли бескрајно. Свесна колико нам је важан пласман у плеј оф, изразила је жељу да пружи додатну помоћ, да буде подршка у игри где влада сваким детаљем, да допринесе и тамо где је истински мајстор, на паркету. Нема потребе образлагати колико нам значи њен повратак, а у први тим смо укључили и четири рукометашице из млађих категорија, те ће најбоље стасавање бити уз тренинге и утакмице са Аном Радовић – истакао је председник „Медицинара“ Бојан Радукић.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa