Инфо

7. март 2019.7. мар 2019.
фото (зв. фб  страна клуба)

фото (зв. фб страна клуба)

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (М)

Озбиљна провера за плеј оф

Почетак Суботичана није био добар, али је форма расла и чини се, када је најважније, достигла висок ниво. Можда је прекасно, можда и није, то ће показати последња четири кола, но свакако да је три бода надокнадив заостатак када је у оптицају осам. Ипак, Суботичани не смеју да киксну до краја, како би сачували шансе.
Шабачка МЕТАЛОПЛАСТИКА долази на паркет СПАРТАКА апсолутно решена да настави низ победа. Јесте плеј оф осигуран, јесте да је друго место сигурно, али нико не воли да прекида низ победа и нико у тиму не жели да велики дерби против Панчеваца дочека после пораза. Већи такмичарски мотив, а сходно томе и већи притисак је на леђима Суботичана, добра форма и квалитет на страни Шапчана и то указује да би ово могао бити још један неизвестан меч. Спартак је 40 минута био апсолутно равноправан Динаму у претходном колу, поклекли су тек у финишу меча у Панчеву. Викенд раније су „разбили“ трећепласирани Нови Пазар. У екипи Славише Лаковића истичу се капитен Петровић, Шукић, Стефановић, Потпара, Којадиновић.
Претходних сезона у дуелима ових екипа увек би један тим остварио дуплу победу. Претходне је то била „пластика“, као и у сезони 2015/16. Шампионат 2014/15. и 2016/17. донео је победе Суботичана. Уколико традиција настави, следи нам нова радост, јер су „плави“ славили јесенас у Шапцу.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa