Инфо

14. март 2019.14. мар 2019.
СВЕ ВРСТЕ ЛЕКАРСКИХ УВЕРЕЊА НАЈБРЖЕ И НАЈЕФИКАСНИЈЕ
Први пут у приватној здравственој установи

СВЕ ВРСТЕ ЛЕКАРСКИХ УВЕРЕЊА НАЈБРЖЕ И НАЈЕФИКАСНИЈЕ

“На овај начин наша установа потврђује висок ниво професионалности и квалитета својих услуга, а пацијент И његово задовољство се налазе у центру свих наших интересовања. Повезали смо прегледе, лабораторију и добру дијагностику, па наши корисници добијају све на једном месту” каже Милан Теодоровић, директор “Здравља плус”
Недавно отворени први приватни дом здравља у Шапцу, Дом здравља “Здравље плус”, је и прва приватна здравствена установа са лиценцом за издавање свих врста лекарских уверења. У овој установи најбрже и најефикасније корисници могу добити лекарска уверења за раднике, возаче и носиоце оружја – ловце и раднике на пословима обезбеђења.
Овакав начин организације прегледа за добијање лекарских уверења за раднике у великој мери олакшава послодавцима, јер штеди време, а, осим тога, и новац, због повољних цена ових услуга. Једнаке повољности важе и за све друге којима су неопходна лекарска уверења – возаче и носиоце оружја, који ће овај посао у Дому здравља “Здравље плус”, како наводе у овој установи, завршити на најбржи, најједноставнији и најлакши начин.
Осим свих прегледа потребних за добијање лекарског уверења корисницима су доступни и прегледи лекара специјалиста и лекара опште медицине, без чекања и заказивања.
“На овај начин наша установа потврђује висок ниво професионалности и квалитета својих услуга, а пацијент И његово задовољство се налазе у центру свих наших интересовања. Повезали смо прегледе, лабораторију и добру дијагностику, па наши корисници добијају све на једном месту” каже Милан Теодоровић, директор “Здравља плус”.
Радно време Дома здравља “Здравље плус”, који се налази у Улици попа Карана у Шапцу, је од 7 до 21 час радним данима, а суботом од 7 до 17 часова, а све информације се могу добити на 015/345-555 или на страници .

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa