Инфо

21. март 2019.21. мар 2019.
Древна будућност
КВАНТНА МЕДИЦИНА КАО ДИЈАГНОСТИКА,
ХОМЕОПАТИЈА КАО ЉУБАВ: ДУШИЦА НИКОЛИЋ

Древна будућност

Да је име знамење, знали су још стари Латини. Но, видно је да неко носи своје име као тесну кожу, или изанђалу ципелу, прекратко му је, или предуго. Или је добио име по покојном деди, или прадеди, или ко зна коме, па га носи онако како и јесте, туђе. Овде не говоримо о етимолошком значењу, него о вибрацији имена, а вибрација је кључна реч наше приче. Знамо мало људи који имају име које им „баш добро стоји“. Душица Николић је једна од њих. Шапчани је зову душа. Увек насмејана и спремна да помогне
Иако је дипломирани фармацеут, у непрекидној је потрази за усавршавањем. Када је др Милош Поповић, кога радо помиње, организовао едукацију из хомеопатије при Српском лекарском друштву, била је у првој генерацији оних који су је завршили. Потом је похађала, такође при СЛД, едукацију из квантне медицине. Недавно је допунила знање из нутриционизма, а пре тога из акупунктуре, одакле, каже, све извире.
- Мора све да се обједини и повеже, зато што све једно из другог произилази. То је холистичко поимање медицине, где се човек посматра као целина, а симптоми болести као напад на његов систем. Мора да се делује на свим могућим пољима да би дошло до равнотеже у организму и да би се самоизлечењем довело до победе над болешћу. Хомеопатија је мени најблискија зато што је најближа мојој струци и увек се враћам, поред савета које дајем пацијентима, а који су везани за исхрану и физичку активност, као и начин лечења, изради мојих хомеопатских „бомбоница“.
Када дођете на први преглед код Душе, нађете се у правом чуду од боја, утисака, звукова.“ Лепо“ можете да видите све ваше органе на монитору, да сазнате резултате биохемијске анализе, (а нико вам није вадио крв), шта вам недостаје у организму од минерала, витамина и осталих „ина“. Сад већ причамо о квантној, медицини будућности. Душица се „држи“ дијагностике, кванти јој помажу да убрза процес лечења.
- У квантно-информационој медицини, људско тело се посматра као решетка у којој круже електро-магнетни таласи, који су, у здравом организму, у потпуном складу. Свака здрава ћелија има своју идеалну фреквенцију. Било какав упад споља, стрес, бактерија или вирус, доводи до поремећаја електромагнетних таласа, што проузрокује болест.
Квантно-резонантни анализатор, један од оних које Душица користи, дијагностикује промене на два нивоа. На једном је табела која је аналогна биохемијској анализи, а на другом тачке (акупунктурне) које су различите боје, здраве су светлије, а тамније указују на промену фреквенције. Ово звучи као савршена превенција.
- Акупунктурне тачке су прозори у телу-решетки и служе нам као медицински атлас. На нивоу акупунктурних тачака може се уочити промена електро-магнетне фреквениције, знатно пре патолошке промене. Цело тело делује као скуп појединачних фреквенција, а болест може да се посматра као уврнуће тог система. Чим долази до уврнућа, долази до промене у комуникационој способности између ћелија, а крајњи резултат је болест.
Здраво тело има електромагнетну активност у савршеној равнотежи. Када дође до дисбаланса, додавањем ем таласа могуће је деловати на исправљање, враћање ЕМ информације, „успостављање биострује која доводи до самоисељења“. Међутим, квантни апарати Душици указују на проблем.
- Уколико неко од пацијената жели квантну терапију, ја га упутим у Београд, код неког ко има савршеније апарате. Озбиљније пацијенте упућујем на лекаре, а уколико се одлуче за хомеопатски начин лечења, никако им не саветујем да престану да пију лекове. Волим да се држим своје струке.
Душица је једна од „Марушки“. О терапији музиком, Тесли, Верици, Јоци и другима из бенда, писаћемо други пут.
СВЕ ЈЕ БЕЗБЕДНО
„Изузетно је битан холистички, целовит приступ лечењу, потпомогнут модерном технологијом. У свим алтернативним гранама медицине, посматрамо човека као склад тела, душе и околине. У квантној медицини, човек се посматра не као скуп органа, него као кондензована енергија, која се брзо креће системом различитих вибрација. Апарати квантне медицине користе нискоенергетску безбедну електромагнетну радијацију, која може да изазове повољне ефекте на међућелијске процесе. Дакле, све је безбедно“.

ХОМЕОПАТСКЕ „БОМБОНИЦЕ“
„Акупунктура је најстарија грана алтернативне медицине (стара је преко 2.000 година), а хомеопатија (и остале) настале су из ње. Знање из акупунктуре и квантне медицине помаже ми да убрзам деловање хомеопатских „бомбоница“. Прилагодила сам дозе данашњем брзом темпу и условима живота. После месец дана, већина пацијената не само да се осећа боље, него зна када је побољшање наступило. Код аутоимуних болести, пацијенти дуго могу остати у ремисији, што значи да болест може годинама да мирује. Хомеопатија има велику улогу у трудноћи, јер жене могу да је користе до самог порођаја, као и тек рођене бебе... Даје значајне резултате код климактеричних проблема. Људима који су “неверне Томе”, увек препоручујем да пробају хомеопатску терапију у акутним ситуацијама као што су грозница, или, висока температура. То је хомеопатија хитних стања.“

ЈЕДНО СА ВАСИОНОМ
„Професор Драго Ђорђевић говорио је како је цео живот желео да угледа квант, најмању структуру материје. Када је погледао под специјалним микроскопом, угледао је сазвежђе Јупитера, што значи да смо ми, на најмањој честици, једно са васионом“.
М.Филиповић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa