Инфо

21. март 2019.21. мар 2019.
Свуда прођи, кући дођи
КОШАРКАШИЦА ИЗ МАЧВАНСКОГ БЕЛОТИЋА И АКО ЈЕ ПРОПУТОВАЛА ЦЕЛУ ЕВРОПУ НАЈВИШЕ ВОЛИ ЗАВИЧАЈ

Свуда прођи, кући дођи

Јелена Ћирић (24) из Мачванског Белотића, кошарком се бави 12 година. Због повреде била је приморана да напусти овај динамичан спорт иако је у њему остварила много добрих резултата.
- Највећи број медаља у мојим витринама освојен је са екипом Црвене звезде, што је био велики сан. Поменула бих само освојено првенство државе и куп Србије са “Звездом” 2016/2017. године, бронзану медаљу у Вуковару 2013, проглашење за најуспешнију младу спортисткињу Шапца. Не заборављам ни улазак у Прву лигу Србије са колегиницама из Омладинског кошаркашког клуба Шабац и треће место на државном првенству са јуниоркама ове екипе. Круна свих мојих резултата уследила је у репрезентацији Србије, међу јуниоркама, а ради се о освајању трећег места у Европи, на такмичењу одржаном у Вуковару, каже Јелена.
Тренутно се посветила завршетку школовања на Факултету за спорт у Београду. За кошарку је вежу многе лепе успомене. Пропутовала је целу Европу, стекла бројне пријатеље. Без обзира на све у завичају, родном селу, где данас живи најбоље се осећа.
Каже да би јој тренутно било најважније да што пре пронађе посао у свом селу или околини, где намерава да остане.
Љ.Ђ.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa